Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Blog

 

 

Dědickým řízením je soudem pověřen notář, který vyzve pozůstalé k jednání a bude požadovat ocenění nemovitosti, které musí zajistit dědicové. Mohou oslovit znalce z oboru nebo realitní kancelář pro stanovení tržní ceny nemovitosti.

Až na základě rozhodnutí v dědickém řízení a nabytí právní moci může oprávněný dědic prodat nemovitý majetek.

Ztráta blízkého člověka a veškerá vyřizování pozůstalosti je velmi vyčerpávající a bolestné.  Proto je dobré prodej v klidu zvážit a nemovitost k prodeji připravit. Vyklizení a úklid nemovitosti lze přenechat úklidové firmě nebo se obrátit i na realitní kancelář, která bude prodej zajišťovat.

Dobře připravená nemovitost se může prodat za vyšší cenu, proto není dobré s prodejem spěchat. Nemovitost lze prodat i v AUKCI za nejvyšší možnou tržní cenu.

Pokud budete potřebovat radu nebo pomoc, neváhejte nás oslovit (viz formulář níže nebo nám zavolejte na tel. 604 202 967).

Máme letitou zkušenost s prodejem a můžeme pomoci i při ocenění nemovitosti pro notáře, které pro naše klienty, kterým budeme prodávat nemovitosti, zhotovíme ZDARMA.

 


Za IMB reality Iveta Blašínová

 

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?