Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

         

    Zhotovíme rychle ocenění vaší nemovitosti 

 

Zde nás můžete kontaktovat

obratem se vám ozveme, tento krok je zcela nezávazný

nebo volejte   +420 604 202 967 

 

Tržní odhad ceny nemovitosti při prodeji  –  prodáváte nemovitost a potřebujete znát reálnou cenu vaší nemovitosti, rádi vám pomůžeme.

Stanovit dobře cenu nemovitosti je základním krokem pro úspěšný prodej nemovitosti. Podhodnocení může znamenat jistou ztrátu, ale i nadhodnocení může prodej zkomplikovat. Opakované zlevňování působí na zájemce o koupi podezřele a může od koupě i odrazovat.

Vyhotovíme odhad obvyklé ceny pro potřeby notářské kanceláře při dědickém řízení vzhledem k tomu, že byla zrušena v roce 2014 dědická daň pro fyzické osoby, není nutný znalecký posudek a mohou vám odhad ceny nemovitosti vyhotovit v realitní kanceláři.

Pro naše klienty je služba ZDARMA. Klientem je pro tyto účely míněn zákazník, který po stanovení tržního odhadu ceny nemovitosti bude tuto nemovitost prodávat prostřednictvím naší RK.

Ceník pro ostatní zákazníky:
Cena za výše uvedené služby je u bytu 700 Kč - 1 500 Kč a u stavby 1 200 Kč - 2 500 Kč + cestovní náklady.

Konečnou cenu za zpracování odhadu vám sdělíme dopředu na základě vaší poptávky.

Máme zkušenosti s prodejem nemovitostí od roku 2008 a také živnostenské oprávnění -  "Oceňování majetku pro věci nemovité" a využíváme specializované databáze, cenové mapy s porovnávacím přístupem.

Máme k dispozici informace, které v inzerci nenajdete – historii nabízených nemovitostí dle parametrů v čase a v dané lokalitě, jejich množství, jak dlouho se prodávali a za jakou cenu. Tržní hodnotu nemovitosti ovlivňuje mnoho faktorů – velikost, stáří a stav nemovitosti, poloha a lokalita, sousedé, situace na trhu, stabilita či rozkolísanost trhu, územní plánování, nabídka a poptávka v regionu.

Máte zájem o ocenění vaší nemovitosti nebo o bližší informace?

 Napište nám zprávu do formuláře níže nebo zavolejte. 

Jsme vám plně k dispozici a těšíme se na spolupráci 😊.  

Za IMB reality Iveta Blašínová                                

 

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?